Kitajska

Kitajska se je v zadnjih 20 letih razvila in spremenila bolj kot katerakoli druga država na svetu. V letošnjem letu smo začeli svetovati tudi pri selitvah na Kitajsko in predstavljamo več kot 100 univerz, ki nudijo  študij v angleškem jeziku, posredujemo pri iskanju kadrov in svetujemo poslovnežem, ki želijo odpreti podjetje ali predstavništvo na Kitajskem.

Poglejte v svet

Raziščite več možnosti za svojo kariero in spoznajte druge načine življenja. Na naši predstavitvi boste izvedeli vse o možnostih za selitev in življenje v Avstraliji ter spoznali:
- najnovejše državne migracijske programe
- dobili informacije o možnostih zaposlitve
- življenjske sloge, ki si jih lahko oblikujete
- možnosti za izobraževanje in
- postopke naseljevanja ter vključevanja v novo okolje.

Spoznaj več

Vsak udeleženec bo lahko brezplačno naročil tudi oceno osebnih možnosti za migracijo in delo v Avstraliji. Dobili pa boste tudi brošuro z najbolj pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete za planiranje vaše prihodnosti. Predstavitve bo vodil Damjan Vincek, ki je zadnjih 12 mesecev delavno in študijsko preživel v Avstraliji.

Za selitve svetujemo od leta 2002

Za vsakogar obstaja se nekaj več v tem življenju in mi verjamemo v osebni in karierni razvoj, ki ga lahko zgradite če vsaj eno leto živite v tujini. Kroženje znanj in sposobnosti je nekaj kar vam bo dalo novo življenjsko poslanstvo, vzporedno pa si lahko skreirate idealno okolje, ki ste ga sanjali.

Pokličite nas ali nam pišite

Vprašajte nas kakšne so vaše možnosti. Pošljite nam vaš življenjepis in brezplačno vam bomo svetovali kako lahko tudi vi okusite življenje v Avstraliji.