Presentation 14022017

O našem delu

Naše poslanstvo je odpiranje vrat v drugačno prihodnost. Skupaj z vami postavimo plane kamor hočemo priti in postaviti svojo kvaliteto življenja na drug nivo. Pomagali vam bomo v procesu sprememb, ki vas čakajo in z vami ostali v prihodnosti.

Naša zgodba

Našo dejavnost smo začeli v Avstraliji v avgustu 2002. Osnovna ideja in poslovni plan dveh partnerjev iz Slovenije sta bila postavljena ze v fazi priprave na odhod v tujino. V prvih stirih letih našega poslovanja smo največ delali na direktnem iskanju kadrov za avstralska podjetja in urejanju viz izbranim kandidatom ter svetovanju pri naseljevanju. Dejavnost se je zožila v večinoma urejanje stalnih delovnih viz do leta 2010 zaradi zelo odprtega programa za poklicno migracijo. V zadnjih letih smo dodatno razvili še široko ponudbo študijskih opcij, ki strankam odpirajo poti v željeno prihodnost.

Study Planet je hkrati tudi pooblaščena agencija za svetovanje in vodenje vpisnih postopkov na preko 100 izobraževalnih institucij na Kitajskem. Pomembno sodelovanje pa imamo tudi z južno pacifiško državo Vanuatu, kot svetovalna agencija pri naseljevanju v njihovem razvojnem programu.

Spoznajte nas

Vsi, ki delamo in svetujemo strankam v našem podjetju smo že živeli v drugi državi in vsi smo se že večkrat selili. Naše pravilo je, da je vsaka stranka zgodba za sebe in zato lahko pričakujete zelo konkretne nasvete in vprašate nas lahko karkoli.

Dr. Tony Lenko

Direktor

Tony Lenko se je rodil v Sloveniji, živel v občini Komenda in delal v Ljubljani. Po končanem študiju elektrotehnike se je najprej zaposlil na Slovenskih železnicah. Ob delu je dokončal še študij na Fakulteti za organizacijske vede, magisterij na Ekonomski fakulteti in leta 2001 zaključil doktorat na področju sociologije kulture na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

V letu 2001 je delal na področju iskanja kadrov in začutil potrebo po večjem kariernem izzivu. Z družino je odšel v neznano raziskovati možnosti na Novo Zelandijo in Avstralijo ter se avgusta 2002 ustalil in odprl svoje podjetje v mestu Brisbane v Avstraliji.

Danes Tony živi v mestu Gold Coast, aktivno sodeluje v slovenski skupnosti v Avstraliji in ima 3 otroke.

Warren Watkins

Registered Migration Agent
MARN 1466971

Warren Watkins je naš migracijski agent in več o njegovem delu si lahko preberete na www.anvs.com.au

Damian Vincek

Marketing Consultant

Damian je Velenjčan in diplomirani zdravstvenik po izobrazbi. V Sloveniji je delal v Kliničnem centru v Ljubljani, v Avstraliji pa je preživel 1 leto na Work & Holiday visa. Njegova vizija sodelovanja s Study Planet in svetovanja Slovencem je predvsem pomagati vsem da stopite iz svoje cone udobja in da se odločite narediti nekaj več za vašo prihodnost. Damian vodi naše predstavitve v Sloveniji in bo z večino v kontaktu v začetni fazi odločanja.

Pokličite nas ali nam pišite

Vprašajte nas kakšne so vaše možnosti. Pošljite nam vaš življenjepis in brezplačno vam bomo svetovali kako lahko tudi vi okusite življenje v Avstraliji.